Πώς να μαγειρέψετε τα φασόλια Pinto

Γεια σας, καθώς και καλωσορίστε σε έναν ακόμη γύρο μεξικάνικου κρέατος Δευτέρα! Είμαι ο οικοδεσπότης σας, Monica “The Mexican” Olivas.

Σήμερα θα ανακαλύψουμε ακριβώς πώς να μαγειρεύουμε φασόλια.
Τα τελευταία μου βίντεο

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Εδώ είναι ακριβώς πώς πήγε καθώς και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
06:12

Ζω
00:00
08:21
05:19

Μεγαλώνοντας, φάγαμε πάντα φασόλια Pinto. Ήταν είτε στο ψυγείο είτε στη σόμπα ανά πάσα στιγμή. Τους είχαμε ως πλευρικό γεύμα ή ως πρωταρχικό μέρος του γεύματός μας, όπως στο Bean Burritos, σε τακτική βάση για δείπνο.

Μπορώ να θυμηθώ με σαφήνεια τον θόρυβο του σιδερένιου κατσαρόλα της γιαγιάς μου στην κορυφή της σόμπας. Έχει ένα από αυτά τα μεγάλα, παχιά σιδερένια γλάστρες με ένα άνοιγμα στο καπάκι. Στη συνέχεια, ο εξαερισμός θα έκανε κλικ για ώρες, καθώς τα φασόλια μας ήταν σε μια κυλιόμενη βράση να μαλακώσουν.

Γεια σας Grams!

Σίγουρα, μπορείτε να αγοράσετε φασόλια σε ένα κουτί. Ωστόσο, μπορείτε να τα πάρετε για σούπερ προσιτά στους χύδην κάδους στην περιφερειακή σας αγορά, καθώς και να τα μαγειρέψετε προσθέτοντας μόνο αυτό που επιλέγετε.

1. Το πρώτο βήμα είναι να επιθεωρήσετε τα φασόλια για βράχια ή συντρίμμια. Δεν έχω ανακαλύψει ποτέ ένα βράχο σε ξηρά φασόλια, ωστόσο η γιαγιά μου μου είπε ιστορίες τρόμου για τους ανθρώπους που σπάζουν τα δόντια τους, ενώ chomping σε burritos φασολιών.

Ρίξτε τα φασόλια στο τραπέζι σας καθώς και να τα σπρώξετε στο τηγάνι σιγά -σιγά, επιθεωρώντας τους βράχους στη διαδικασία.

2. Αφού είστε σίγουροι ότι τα φασόλια σας είναι χωρίς βράχο γεμίστε το δοχείο με νερό. Προσθέστε μια τεράστια κηλίδα σκόρδου (ή ένα σκελίδα που θα εξαλειφθεί αργότερα) καθώς και αλάτι. (Δείτε με στον προβληματισμό μικροκυμάτων;)

3. Δώστε μια κυλιόμενη βράση. Στη συνέχεια, μειώστε σε ένα σιγοβράστε καθώς και κάλυψη. Μην τοποθετείτε το κάλυμμα απευθείας στο δοχείο εάν δεν έχει εξαερισμό. Ή χρησιμοποιήστε ένα καπάκι ένα μέγεθος μεγαλύτερο. Αυτό επιτρέπει τον βαρύ ατμό και αποτρέπει την υπερχείλιση.

4. Σιγοβράζετε για περίπου 1,5 ώρες. Μπορείτε να επιθεωρήσετε τα φασόλια μετά από μία ώρα καθώς και να δείτε ακριβώς πόσο μαλακά είναι. Αυτό θα σας επιτρέψει να καταλάβετε ακριβώς πόσο περισσότερο απαίτηση για να τα μαγειρέψετε.

*Αυτός ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να μειωθεί εάν απορροφήσετε τα φασόλια σε νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απολαύστε όλη τη νύχτα καθώς και μαγειρέψτε για 1 ώρα.

Ελέγξτε τακτικά το δοχείο για να βεβαιωθείτε ότι δεν μαγειρεύετε όλο το νερό. Εάν αρχίσετε να παίρνετε τόσο χαμηλά στο νερό, μπορείτε απλά να προσθέσετε περισσότερα. Δεν θέλετε να κάψετε το κατώτατο σημείο ή τα φασόλια σας! (Δυστυχώς, καταλαβαίνω από την εμπειρία.)

5. Όταν είναι επαρκή – αποστραγγίστε τα φασόλια, σεζόν για να δοκιμάσετε και να τα εξυπηρετήσετε ολόκληρα …

Ή

Για “ξανά τηγανητά φασόλια”

6. Αποστραγγίστε τα φασόλια καθώς και προσθέστε αλάτι, πιπέρι, καθώς και μια σφήνα ή δύο από το τυρί αγελάδων.

7. Στη συνέχεια, σπάστε το μίγμα με ένα masher πατάτας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μίξερ χεριών για να τους πάρετε χνουδωτά καθώς και εξαιρετικά ομαλά. Δεν το έκανα αυτή τη φορά, ωστόσο μου αρέσουν τα ομαλά καθώς και τα κρεμώδη φασόλια.

Το νοικοκυριό μου ποτέ δεν “τηγανίζει” τα φασόλια μας. Πάντα θα τους σπάσαμε με λίγο νερό φασολιών, καθώς και προσθέτοντας τυρί καθώς και αλάτι. Αυτά είναι πολύ καλύτερα από τον επαναπροσδιορισμό καθώς και πιο υγιεινά.

Απολαμβάνω!

Ερώτηση: Τι είναι ένα βασικό φαγητό που είχατε πάντα στο σπίτι σας μεγαλώνοντας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο